DÜZCE / GÖLYAKA - GÖLYAKA ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Nis

Gölyaka Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak 17-18 Nisan tarihlerinde okulumuzda Tubitak 4006 Bilim Fuarı gerçeleştirdik. 11 projemizin yer aldığı fuarımıza katılım gösteren değerli protokol üyelerine, ilçemiz okullarına, kıymetli velilerimize çok teşekkür ederiz. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize de sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kapsamında okulumuzda program gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Deprem öldürmez tedbirsizlik öldürür düşüncesiyle öğrencilerimizle kapsamlı bir deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Mrt

Ramazan ayı tüm İslam alemine mübarek olsun. Rabbım cümlemizi günahlardan arınmış bir şekilde bayrama kavuştursun.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kapsamında okulumuzda İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması gerçekleştirdik. Katılım gösteren okullarımıza teşekkür eder emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize tebrik ederiz.

Ara

2023- 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 9,10,11,12. SINIFLAR DENEME TAKVİMİ

Ara

İmam Hatip Okulları arası düzenlenen mesleki yarışmalarda okulumuzu temsil edip güzel dereceler elde eden öğrencilermizi tebrik ve teşekkür ederiz. Emeği geçen öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Kas

Öğretmeneler günü münasebetiyle okul müdürümüz Sn. Celalettin KELEN öğretmenlerimizin gününü kutladı.

Kas

Ülkemizin kurucu Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve rahmetle anıyoruz. Okul panolarımızda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Bu gece Senin (asm) doğumunun sene-i devriyesi. Senin (asm) aramıza, kalbimize, dünyamıza gelişini bir kez daha tebrik ediyoruz ya Resulallah. Sana (asm) ve Senin âl ve ashabına kâinâtın zerreleri sayısınca salât ve selâm olsun.