DÜZCE / GÖLYAKA - GÖLYAKA ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

GÖLYAKA ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Fatih Mah. Kanuni Cad. No.90 81800 Gölyaka/DÜZCE
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda eğitimde teknolojiyi etkin şekilde kullanan, sürekli gelişmeye açık, bilgi toplumu olmanın gereklerini yerine getiren Avrupa Birliğindeki eşdeğer kurumlar ile rekabet edebilen, kaliteli ve seçkin bir kurum olmaktır
Misyon
Okulumuzda Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçlarının gerçekleştirilmesi, sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınmasının desteklenmesi, teknolojik yeniliklerin eğitime kazandırılması, soran, sorgulayan, araştıran ve gelişen bireylerin yetiştirilmesine ortam hazırlanması, kurumda çalışanların etkinliğinin, verimliliğinin ve kurumumuzdan hizmet alanların memnuniyetinin artırılmasını sağlayarak kurallara uyan, hakkaniyet ölçülerini bilen, hoşgörüsü yüksek, vasıflı ve düzeyli vatandaşların yetişmesini sağlarız.
BİLGİ YARIŞMASI İLÇE 1.Sİ; İSTİKLAL MARŞI OKUMA YARIŞMASI İLÇE 2.LİĞİ
Doğal gaz
Ulaşım
İlçemiz köylerinden okulumuza ulaşım, taşıma kapsamındaki öğrencilerimiz için servisler ile sağlanmaktadır. Diğer öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ise yaya olarak veya şahsi araçları ile okulumuza ulaşım sağlamaktadır. İlçe merkezinden il merkezine 15´er dakika aralıklarla toplu taşıma araçları çalışmaktadır.
Servis Bilgisi
Taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilerimiz için tüm köylerden okulumuza servis mevcuttur. diğer öğrencilerimiz için ise sadece okul giriş ve çıkış saatlerinde ilçe ve il merkezine ücretli servisler mevcuttur.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Gölyaka İlçe merkezine 2 km. uzaklıkta bulunan, Kültürpark (mera) olarak bilinen alanda yer almaktadır.
Düzce İl merkezine 25 km., ilçe merkezine ise 2 km. uzaktadır.
Sportif Etkinlikler
FUTSAL, VOLEYBOL VE HENTBOL TAKIMLARI ve BİREYSEL SPOR BRANŞLARI İLE İLGİLİ ETKİNLİKLER DÜZENLENMEKTEDİR.
TÜBİTAK 4006, 4007 ETKİNLİKLERİ YAPILMAKTADIR.
İL, İLÇE VE OKUL BAZLI PROJELER YÜRÜTÜLMEKTEDİR.